mandag 10. juni 2013

BEDRAGEREN







Bedrageren (Arbitrage) er en drivende, dramatisk thriller om en mektig amerikansk finansmanns store nedtur. I hovedrollene møter vi Richard Gere, Susan Sarandon og Tim Roth.

Den 60 år gamle milliardæren Robert Miller (Gere) framstår som en mann med suksess både i arbeidslivet og privat. Men i virkeligheten er han desperat etter å få avsluttet salget av forretningsimperiumet sitt til en stor bank - før hans store bedrageri blir avslørt.

Miller jobber hardt for å opprettholde fasaden overfor kona (Sarandon), datteren og forretningspartneren (Brit Marling) og den franske elskerinnen. Men akkurat idet alt ser ut til å falle på plass, blir Miller involvert i en bilulykke og stikker av. Den kompromisløse politimannen Michael Bryer (Roth) fatter mistanke mot Miller, og den ellers så kompromisløse forretningsmannen må konfrontere grensene for sin egen dobbeltmoral. 


Min kommentar:



Endelig en thriller etter min smak. Richard Gere er en av de få som eldes med stil. Han er akkurat passe glatt i denne rollen, men samtidig framstår han hard som granitt. Dette gjør at vi tror på han. Og med den overdose sjarm som han speiler, så heier vi nesten på han, selv om han er «av verste og simpleste sort»



Og Susan Sarandon er som alltid, helt perfekt.



Gled deg til en gnistrede hjemmekinokveld.

Terningkast 5,5. (det halve poenget er ren bonus fordi jeg har venta så lenge på en skikkelig thriller)




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar