torsdag 1. februar 2018

NY VINYLPLATE I POSTKASSA: EL CUERO – SAME2017.  Voices of wonder. VOW230LP


Fra bigdipper.no:
El Cuero fortsetter feiringen av bandets tiårsjubileum!
Året startet med utgivelse av de flotte albumet For All Remaining Days og første del av bandets jubileumsturné. I høst fortsetter turneen, og i tillegg blir El Cueros debutalbum fra 2007 utgitt på vinyl for aller første gang. Albumet «El Cuero» kommer i dobbel gatefold 180 grams vinyl.
Platen inneholder alle sangene fra originalutgivelsen pluss to ikke tidligere utgitte sanger fra samme innspilling, som det ikke var plass til første gang albumet kom ut på CD, og som bare er tilgjengelige på denne vinylen. et følger også med en konsertplakat fra El Cueros første turné i 2007 med vinylutgivelsen.


Min kommentar:

Jeg blir alltid ekstra glad når et band i forbindelse med diverse jubileum gir ut sin tidligere musikk på vinyl.  Og i dette tilfellet ble det faktisk et dobbeltalbum. De har lagt til et par låter som ikke finnes på den opprinnelige cd’en. Låtene er:   “Show Me The Way”  og  “Won’t Hang Around”.

Bandet spiller Americana rock eller "gubberock" som mange liker å kalle det.  Dette er gitarbasert god rockemusikk slik det låt på syttitallet.  Den gang vi hørte på Neil Young og Eagels og alle de andre som spilte denne type musikk.

Men disse gutta gir også denne kjerringa en god opplevelse av gubberocken.  Fantastisk godt gitarspill og litt bedre lyd enn cd'en fra 2007 gjør at debutalbumet ble en meget god opplevelse.

Og sannelig dukker ikke Ingrid Olava opp med sin vakre vokal i låten «I hate myself for loving you».

Dette var et flott bidrag til platehylla, både når det gjelder det musikalske og coveret m/innhold.  Her ligger det to solide 180 grams vinylplater og en konsertplakat i et flott utbrettscover.

Avslutningsvis får jeg lyst til å sitere den rockejournalisten jeg respekterer aller mest, nemlig Egon Holstad fra hans innlegg i Nordlys hvor han sier: 
“Takk og lov for at El Cuero finnes. Hvis ikke hadde vi måttet finne dem opp.”

Tidligere blogginnlegg:

Her kan du kjøpe albumet som vinyl


Du kan høre albumet på  Tidal og Spotify

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar