søndag 9. juni 2013

USKYLD












Fra cdon.no:
Janne møter William som hun var kjæreste med som ung og forlater sin samboer for å tilbringe sommeren med ham. Senere på høsten, langt inne i urskogen, finner en kanopadler ved en tilfeldighet Janne igjen. Hun er svært medtatt og sammen med henne ligger to døde menn. ”Uskyld” er historien om disse tre, om hvem de var og hva de lengtet etter. 

Skuespillere: Maria Bonnevie, Kristoffer Joner, David Dencik.



Min kommentar:

Her blir vi dratt inn i en mørk og dyster verden. Det er den klassiske historien om to brødre.Kampen om den ene jenta. Den gode og den onde.

Jeg lar meg imponere av Maria Bonnevie. Hun er modig. Aldri har noen vist seg så naken og usminket i en film. Jeg tror nok at filmen bærer seg godt på akkurat disse tre skuespillerne. Det er ikke så mye dialog, men desto mer følelser og uttrykk..



Etter det jeg har lest, har filmen fått et heller dårlig rykte. Mange karakteriserer den som kjedelig. Det er den så langt ifra. Men den har et noe lavere gir enn thrillere vi er vant til å se. Men det synes jeg faktisk er filmens styrke.



Etter min oppfatning er det er par logiske brister. Det er spørsmål jeg ikke får svar på underveis. Men det kan være at dette må tilskrives kontoen for filmens galskap.


Det er vanskelig å gi terningkast. Men jeg gir en 4'er til skuespillerne. 




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar