onsdag 21. august 2013

PLAY IT AGAIN SAM.






Skuespillere:  Woody Allen.  Deane Keaton

Filmkritiker, Alan Felix (Woody Allen) starter alle møter med  en tilbakevendende hallusinasjon - Humphrey Bogart begynner å tilby ham tips om hvordan han  lykkes med medlemmer av det motsatte kjønn - etter at hans kone begynner skilsmisseforhandlingene. Hans gifte venner Dick (Tony Roberts) og Linda (Diane Keaton) prøver å sette ham opp med en rekke datoer, men alle går  katastrofalt galt på grunn av Felix sin usikkerhet. Men det ordner snart klart ved å tilbringe en økende mengde tid med Linda.  Hun er den eneste kvinnen han virkelig føler seg komfortabel med, og hun begynner å gjengjelde hans tilnærmelser. Dette fører til slutt til en "Casablanca'-stil showdown i denne filmatisering av Allens suksessfulle Broadway spill.

Min kommentar:

Kom ikke å si at jeg ikke har prøvd.  Jeg har prøvd i snart 40 år, men jeg kan ikke fordra Mr Woody Allen.  Jeg kan ikke med min beste vilje se hva det er med denne nevrotiske typen.

Jeg ser at dette er en god ide og story.  Og skuespillerprestasjonene er også helt ok.  Mr Allen spiller vel egentlig ikke.  Han er sånn.  Og det virker bare irriterende på meg.

Sorry !
Terningkast: 1 (fordi at andre liker dette)




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar