fredag 31. oktober 2014

KVELDENS FILM: ONE CHANCE











Fra cdon.no
Dette er den sanne historien om Paul Potts, den britiske tenoren som tok steget ut av mørket og over natten ble en verdensensasjon; hans prøvesynging for “Britain’s Got Talent” har hatt I overkant av 25 million treff på YouTube, og hans tittelalbum “One Chance” nådde #1 i over 13 land og solgte over 3.5 millioner kopier verden over.

Men, som de fleste store underdog-historier, var ikke Potts’ vei til suksess bare enkel. Han ble mobbet mesteparten av sitt liv og han kjempet for å finne et publikum for å få endene til å møtes. Han jobbet som mobiltelefonselger og øvde på sin store lidenskap Pavarotti i hemmelighet før han vant den gjeveste prisen i talentshowet.
Et øyeblikk som fremdeles inspirerer.


Min kommentar:
Jeg liker biografier presentert i levende bilder. Dette er historien om Paul Potts. Nei, ikke Pot men Potts.  
Vi ble presentert for denne litt pussige mobiltelefonselgeren i 2007. Og i likhet med Susan Boyle vant også Paul et britisk talentshow.  

Men veien til denne seieren var ikke så lett som det kunne synes i diverse mediainnslag i ukene etter seieren.  Her får vi hele historien.  Det er sårt å se denne noe tykkfalne gutten bli mobba gjennom, barndom, ungdom og fram til vendepunktet kom.  Da var kan 37år gammel.  Paul overlevde takket være sin grenseløse kjærlighet til Opera og kvinnen Julie.   

Dette er en feelgood-film.  James Corden er skremmende lik originalen.  Moralen er:  Om man bare tror nok, og arbeider hardt – så vil en til slutt nå målet sitt.
Kos deg!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar