mandag 16. september 2013

THE RAID REDEMPTION





Fra coveret:
Glimrende, kritikerrost actionfilm fra Indonesia.

Dypt i hjertet av Jakartas slum ligger et forlatt leilighetskompleks som har blitt basen til byens farligste drapsmenn og gangstere. Den nedslitte blokka har blitt sett på som uinntakelig selv for politiet - men så får en elitegruppe i oppdrag å hente ut den notoriske sjefsskurken Tama Riyandi.

Gruppas nyeste medlem, Rama (Iko Uwais, Merantau) får beskjed om å danne baktroppen. Men når de blir oppdaget inne i bygningen full av livsfarlige kriminelle, må Tama overta for gruppas falne leder - og gjøre alt han kan for å fullføre oppdraget og komme seg ut i live.






Min kommentar:

Med disse forkunnskapene satte jeg meg i godstolen.  Så fram til en ikke-amerikansk actionfilm, hvor jeg var spent på selve presentasjonen.  Ville dette være mye anderledes?   Og - -  ville jeg like det?

Etter et kvarter braker det for alvor løs i en orgie av blod og gørr, rop og skrik.  Det skytes, det stikkes,det hugges, det skjæres,  det slås, det sparkes, det knuses.  Og blodet spruter, mens alle dør.  Tilgangen på våpen er mer enn god nok.  Men likevel prioriteres nærkontakt.
Etter halvannen time har jeg blodsmak i munnen, og bryr meg ikke lenger.  Klarer ikke å skille hvem som er på lag.  Ser ingen forskjell på «de onde og de gode».
Kanskje dette er en film for de som er spesielt spillinteresserte.  Det var definitivt ikke en film for meg, - - ei voksen kjerring.

Terningkast: 0,5.  Det halve poenget fordi de snakker morsmålet.





 




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar