tirsdag 2. oktober 2018

FRA PLATEHYLLA: LOVLYDIA & THE CAST OF LUD0 – SOUND ASLEEP



2009. Fedi Forma ‎– FFLP 001


Prosjekt  «vinyl til frokost»



En gang i blant kommer jeg over butikker som kjører "tilbud på vinyl" eller aller helst «lagertømming».  Det siste liker jeg best for da er rabattene noe større, og om man er litt frekk, - Noe jeg kan være når jeg henvender meg skriftlig, - Ja, da kan man få et ganske godt tilbud om man kjøper noen titalls plater.

Jeg kjøper jo bare norsk musikk, og dermed havner det mange band i hylla mi som jeg aldri har hørt om.  Dette kan være band som har massevis av spillejobber og er «verdensberømte» i sitt distrikt, men vi som bor på andre kanter av landet har gått glipp av disse artistene.  Ellers så kan det rett og slett være at jeg ikke har fulgt godt nok med. 

Jeg må være så pass ærlig å si at jeg får med meg det meste av det allerede etablerte artister gir ut, men jeg går glipp av mye av alt det fine som kommer fra alle de andre artister og band som finnes i vårt langstrakte land.

Ofte finner man mye informasjon på nettet.  Men enkelte ganger skulle jeg ønske at jeg fant mere info om spennende artister.  Tidligere kunne man bare google, og man fikk all den info man kunne ønske seg.  Men nå som de aller fleste lokalaviser, og en del riksaviser også, har gått over til +artikler og betalingsløsninger, så mister sånne som meg tilgangen til mye interessant stoff.

Når det gjelder dette bandet som ligger på platespilleren nå, så har jeg funnet ut at de kommer fra Kristiansand.  Lederen i bandet har spilt i mange år både alene og med andre band, før han startet "Lovlydia & The Cast Of Ludo". I 2009 ga de ut sitt første album på labelen "Fedi Forma".  Albumet finnes i 100 kopier med hvit vinyl, og 250 kopier svart vinyl, alle håndnummererte.  Jeg vil tro at denne nå er utsolgt, da nummeret på mitt eksemplar  er #222/250.

Jeg leste et sted at bandet spiller «skrangleindie».  Ok, i tilfelle det heter det, og at det er en sjanger, - ja, så liker jeg "skrangleindie".

Uansett så var dette et spennende bekjentskap, og dette skiva vil garantert bli spilt ofte i mitt hjem.  Og så må jeg se til å få kjøpt bandets øvrige album, som kom i 2012 og 2014.

Om noen har mere info om bandet så ta gjerne kontakt, eller i kommentarfeltet eller via mail: to-rini@hotmail.com










Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar