søndag 28. februar 2016

SPLITTER NY VINYL: KERRS PINK – TIDINGS


2012. Panorama Records. PRLP 2012


Fra thegarden.no:
NO 7-spors vinyl. Kerrs Pink`s femte album, Tidings kom ut på cd i 2002, men har i likhet med de andre titlene på Pancromatic, ikke vært ute på lp før. Gruppa fremstår her som et band hvor hovedvekt ligger på samspillet mellom gitar og keyboards og hvor Kerrs Pink drar veksel på sin norske bakgrunn med folk elementer blandet med influenser fra Camel og Pink Floyd. Produksjon og lyd er av høy klasse. Lekkert utbrettcover og kun 400x på svart 180 grams vinyl.

Min kommentar:


I går lå det melding om rek sending i postkassa mi. Rekommandert sending betyr: vinylplater fra utlandet.  Denne gangen var det pakke fra Tyskland.  Jeg bestilte bl.a. Kerrs Pink for en tid tilbake.

Lp’ens første spor gir meg akkurat den musikken jeg forventer. Progg, rock, folkemusikk og et snev av indie.  Bedre blir det ikke. Dette er ei skive midt i blinken for deg som liker progg av den litt mykere sorten. Minner faktisk om Pink Floyd i enkelte partier.  Det er vel samspillet mellom orgel og gitar som gir meg slike assossiasjoner.


Den svarte vinylutgaven ligger i et flott utbrettscover.  Tekstene er gjengitt på coveret.

Anbefales.

Du finner vinylutgaven her

 




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar