onsdag 14. januar 2015

KVELDENS FILM: HOPE SPRINGS









Fra platekompaniet:
Kay (Meryl Streep) og Arnold (Tommy Lee Jones) er et hengivent par, men etter 30 års ekteskap har Kay fått et gryende ønske om å krydre samlivet med ektemannen. Når hun hører om en kjent forholdsguru (Steve Carell) i den lille byen Great Hope Springs, forsøker hun å overtale sin skeptiske og viljefaste mann til å bli med på en uke med ekteskapsterapi.

Det å få overbevist stabeisen Arnold om å dra er vanskelig nok, men den virkelige utfordringen kommer når de skal prøve å bli kvitt sine inngrodde ekteskapsvaner - og igjen tenne gnisten som fikk dem til å falle for hverandre i første omgang…

Den romantiske komedien Hope Springs er regissert av David Frankel (The Devil Wears Prada, Marley & Me).

Min kommentar:

Dette var lovende, - To skuespillere i særklasse, regissøren av The Devil Wears prada, romantisk komedie, artig tema. Forventningene var godt over middels da jeg satte meg foran skjermen. 

Det begynner lovende. 
Hva har paret gitt hverandre på bryllusdagen? Jo, et kabeltv-abeonement. Tja, hvorfor ikke? Jeg synes heller ikke at det er så sært å ha hver sitt soverom. «Det er faktisk en menneskerett å sove i eget soverom » (som en nitti-år gammal dame sa til meg en gang).

Men etter å ha sett de første ti minuttene av filmen, så daler min interesse. 
Og, -- beklager å måtte si det – men den vekkes ikke til live igjen. Jeg ønsker så innmari at denne filmen skal leve opp til mine forventninger. Nettopp fordi jeg liker disse to skuespillerne så innmari godt. Men nei, --  dette er kjedelig.   

Jeg håper inderlig at de får et bedre manus å jobbe med neste gang.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar