lørdag 26. august 2017

KVELDENS FILM: PRISONERS


Kanal:  TV2
Skuespillere:  Hugh Jackman, Jake Gyllenhaal, Viola Davis
Sjanger: Thriller
År: 2013


Fra filmweb.no:
Hvor langt vil du gå for å beskytte familien?
Keller Dover (Hugh Jackman) står en dag overfor en hver fars verste mareritt, når hans seks år gamle datter Anna forsvinner sporløst sammen med sin jevnaldrende venninne Joy. Mens de første redselsvekkende minuttene blir til timer, setter panikken for alvor inn. Det eneste håndfaste sporet er en sliten gammel bobil som noen timer tidligere sto parkert like ved deres hjem.
Det lykkes lederen av politiets etterforskning, kriminalassistent Loki (Jake Gyllenhaal), å finne og arrestere bobilens eier, Alex Jones (Paul Dano), men grunnet mangel på beviser er de nødt til å slippe ham fri. Etter hvert som politiet følger hvert eneste spor og presset øker, beslutter den desperate Dover at han ikke lenger har annet valg enn å ta saken i egne hender. Men hvor langt vil den desperate faren gå for å redde sin datter...?


Min kommentar:

Jeg hadde egentlig ikke så lyst til å se denne filmen. Men  akkurat nå har jeg en pause fra strømmetjenester, så da måtte jeg ty til harddisken på PVR-dekoderen.  Så derfor ble det denne filmen i kveld. 

Det er jo en grusom tematikk.  Barn som blir borte, med mistanke om kidnapping.  Det kan jo knapt bli verre. 

Men takket være gode skuespillere så blir dette en ganske god, og ikke minst spennende film.  Men når en av fedrene tar saken i egne hender,  da blir det mere voldsomt.  Men det er jo lett å forstå at når man er så fortvilet over tapet av egne barn.  Ja, da kan man ty til de virkemidler man har tilgjengelig.  Det er garantert ikke lett å holde igjen i en slik situasjon.

Denne filmen viser at folk reagerer forskjellig.  Her har vi to par, som opplever nøyaktig det samme, på nøyaktig samme tid. 

Altså;  en film jeg i utgangspunktet ikke ville se.  Men filmen var faktisk ganske bra den.  Men kanskje litt for lang.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar