søndag 11. mai 2014

NY VINYL I POSTKASSA: VIOLET ROAD – BACK TO THE ROADSHOW.











«fra platekompaniet»:
 Violet Road har for lengst erobret Nord-Norge og blitt spilt mye på radio med låter som "Can You Hear The Morning Singing" og "Burning Up", og høsten 2013 tok de hele landet med storm da de gjestet NRKs Lindmo sammen med Åge Aleksandersen. Tromsø-bandet er her tilbake med sitt fjerde album - døpt Back To The Roadshow og anført av den allsangvennlige singlen "Face Of The Moon". Albumet ble spilt inn med produsent Jonas Lie Theis i studioet Ocean Sound Recordings på Giske.

Min kommentar:

Nok et album fra bandet som har tatt hele Norge med storm. «Alle» liker Violet Road, de morsomme og musikalske gutta fra Nord.

Så nå sitter jeg her med bandets nye album.  For oss vinylsamlere er coveret like viktig som musikken.  Og her har vi virkelig fått et morsomt og vakkert cover, et meget hendig teksthefte og en meget originalt farvet vinyl.

Se bare her:







Dette bandet blir ofte sammenlignet med A-ha, men jeg finner ikke helt den sammenligningen.  Derimot hører jeg av og til litt som kan minne om et av mine yndlingsband fra sekstitallet, nemlig The Hollies. Særlig kommer dette fram på «Call Collect».  Samtidig minner dette om en sekstitallslåååttt som het «Da Doo Run Run».

Som vanlig gir bandet oss et par låter med høy allsangfaktor, som «Face of The Moon» og «Olivia».  Sistnevnte gir oss i tillegg en følelse av Å ri inn i solnedgangen i en Clint Eastwood-film.  Til og med plystringen er tilstede.

Til slutt får vi «Crossfire» som er en nydelig og behagelig avslutning på et sterkt album.
















Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar