lørdag 10. mai 2014

NY VINYL I POSTKASSA: I WAS A KING – ISLE OF YOURS“fra platekompaniet”
Isle Of Yours byr I Was A King på umiskjennelig melodisterk popmusikk som denne gang rommer et mer syntetisk mørke, og den landlige nostalgien fra spellemannsnominerte You Love It Here (2012) er byttet ut med storbyens ensomhet. Hjemsøkte av urbane vanskapninger og en gryende apati finnes det heldigvis ekte vennskap på ei øy langt, langt borte - om man bare kunne kommet seg dit …
Isle Of Yours ble innspilt inn i Oslo Klang i løpet av høsten 2013. Anne Lise Frøkedal og Frode Strømstad har stått for produksjonen, britiske Jimmy Robertson har mikset og vært tekniker. I tillegg til Frøkedal og Strømstad står Ole Reidar Gudmestad og Bill Rieflin (R.E.M, King Crimson, Swans) for instrumenteringen. Første single fra albumet var "One Of Us".

Min kommentar:

Sjelden hører man slik spillerglede som dette bandet presenterer i dette albumet.  Vi får ei herlig og variert skive med en flott salat som inneholder fengende poplåter, lettbeint garasjerock og vakre ballader. Man blir i godt humør av dette.  Jeg tipper at dette blir en av de mest spilte platene i 2014, i hvert fall på min platespiller.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar