onsdag 3. desember 2014

KVELDENS FILM – DIANA


«Fra Platekompaniet»
Naomi Watts spiller prinsesse Diana i et biografisk drama om den siste perioden i hennes liv, hennes verdenskjente skilsmisse og det hemmelig forholdet til en kirurg som i ettertid har blitt kalt hennes livs store kjærlighet.

Diana er et overbevisende portrett av den verdenskjente, avdøde Diana, prinsessen av Wales, vist gjennom de to siste årene i hennes liv. Filmen forteller historien om hvordan hun gjennom å søke ekte og personlig glede i livet, oppnådde en posisjon som internasjonalt anerkjent ledestjerne innenfor humanitært arbeide.

Min kommentar:

Dette er en total uinteressant og unødvendig film.  Ikke ante jeg at det var denne hjertekirurgen som var Dianas store kjærlighet.  Jeg trodde det var stallmesteren, - eller hva han nå var.  Han var i hvert fall rødhåret.  Men her blir vi presentert for en erkeengelsk Diana som studerte islam og leste Koranen. Hun sov i sin gullforgyldte seng med solid vakthold, for neste dag å gå ut på slagmarken hvor det var lagt ut landminer. Filmen viser også hennes påståtte nære relasjoner med deler av den engelske sladrepressen.  
Hun var en dame med store kontraster.

Naomi Watt gjør en hederlig innsats i hovedrollen.  Men dette er en film du trygt kan styre unna.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar