onsdag 20. juli 2016

SPLITTER NY VINYL I POSTKASSA – SAMSAYA – BOMBAY CALLING


2015.  BMG Chrysalis ‎– 538011061 
Fra platekompanniet.no:
Bombay Calling, det andre albumet fra Samsaya, er en smittende sjangerlek med elementer fra pop, dance, hip hop, funk, soul og Bollywood. Fra kjapp funk på hitsinglen «Stereotype» og sprudlende synth på «Superhero», til industriell pop på «Good With the Bad» og R&B-synth-møter-indisk-perkusjon på tittelsporet. Bombay Calling er produsert av Fred Ball.


Min kommentar:

Albumet åpner med 40 sekunders dataspill-musikk. ..... Mmmmm.. skeptisk.  
Nei, det er det ingen grunn til. Neste låt er den fartsfylte «Stereotype».  Og om du ikke får fot av den, Ja, da er det ikke håp.

Jeg har sett denne jenta Live. Det var helt i begynnelsen av hennes karriere.  Den gang var hun for meg en totalt ukjent artist.  Men jeg husker at hun var et fyrverkeri på scenen.  Men jeg kan ikke huske hjertet i ansiktet, så det tror jeg må ha kommet senere. Jeg mener å ha lest et sted at bakgrunnen med hjertet ved øyet er at hun vil at vi skal se hennes hjerte, samtidig som hun vil se vårt. 

Jenta har utvilsomt et hjerte for musikk.  Det oppdaget også amerikanerne da en av hennes låter var filmmusikken til Oscar nominerte "The Wrestler".  I kjølvannet av dette turnerte hun også en del «overthere». 

Samsaya har bevist ved sin medvirkning i flere norske filmer at hun også er en habil skuespiller.

Vi er vant til å se gladjenta Samsaya, alltid smilende, blid og sprudlende.  Men i TV2 programmet HGVM (Hver gang vi møtes) kunne hun betro oss at det ikke alltid hadde vært like greit å være såkalt «blandingsbarn».  Uansett hvor hun var, så passa hun ikke inn.  Når hun var i Norge, så var hun for mye indisk.  Og når hun så kom til India, så var hun altfor mye norsk.
Jeg tror at mange fikk opp øynene for denne artisten gjennom dette Tv programmen.

Jeg likte Samsaya før Tv2 presenterte henne på lørdagskvelden, og jeg liker henne etterpå. Hun lager flott dansbar popmusikk.  Av og til er det akkurat det som skal til for å få folk i godt humør.

Denne vinylutgaven kommer i et flott, farverikt utbrettscover. Plata ligger i innerpose av stiv papp.  Der finner vi tekster og credits.

Når så platebutikkene velger å gi -40% rabatt på årsgamle norske vinylplater.  Ja, da blir det uimotståelig.


Her finner du musikken på vinyl  og  cd




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar