torsdag 5. november 2015

KVELDENS FILM: SNARVEIEN











Fra Platekompaniet.no:
Kjærestene Lina og Martin reiser til Sverige for å handle alkohol til bestevennens bryllup. Handlelisten er selvfølgelig mye lenger enn kvoten tillater. På vei hjem tar de en gammel smuglerrute som skal føre dem trygt gjennom den øde Finnskogen, men noen vil det annerledes.

Det er som om noen ser alt de gjør, og det som skulle være en trygg snarvei blir en kamp på liv og død. De har ufrivillig fått hovedrollene i en grotesk film som skal streames på nettet.

Min kommentar:
Halloween betyr grøss, så derfor ble det denne skrekkfilmen sist helg.

I dette øyeblikk er jeg virkelig glad for at jeg har flyttet fra Østlandet og at jeg ikke lenger tar Harry-turer over grensa.  Jeg har også kjørt slike bakveier hjem igjen.  Men aldri mer.  I så måte virker denne filmen preventivt på småsmuglere. 

Selv om dette er en sjanger hvor vi har følelsen av at vi har sett det meste før, så lar jeg meg faktisk overraske et par ganger i løpet av denne filmen.  Den har et utradisjonelt manus, med et persongalleri som sprer all den uhygge du kan tenke deg.  Dette er rått og skummelt. En av de aller beste norske skrekkfilmer ever --- etter min mening. Jeg syns ikke at den har fått den mediaomtale som den har fortjent. Hovedrolleinnehaverne – Sondre Krogtoft Larsen og Marthe Christensen gjør en svært god jobb. Dette er virkelig uhyggelig.

En hel grei film alle som liker et skikkelig grøss.  God fornøyelse.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar