onsdag 1. april 2015

KVELDENS FILM: HAYWIRE.




Fra filmweb.no
Mallory Kane er en ung, tøff og vakker hemmelig agent som jobber frilans. Hun leies ut av mellommannen Kenneth til forskjellige globale enheter som utfører jobber regjeringene deres ikke kan autorisere og statslederne helst ikke vil vite om. Til tross for sin unge alder og et uskyldsrent utseende, er Mallory den beste i sitt fag og ferdighetene hennes er alltid etterspurt.
Etter et oppdrag i Barcelona for å redde et gissel, sender Kenneth henne straks videre til Dublin på et annet oppdrag. Der slår hun seg sammen med den sofistikerte og sjarmerende agenten Paul. Når oppdraget skjærer seg og Mallory oppdager at hun er ført bak lyset, må hun benytte seg av alle sine ferdigheter, triks og evner for å unnslippe en internasjonal klappjakt, komme seg tilbake til USA, beskytte familien og få hevn over dem som har lurt henne.
Fra den Oscar-belønnede regissøren Steven Soderbergh kommer nå Haywire, der kampsportstjernen Gina Carano spiller Mallory Kane, en alfakvinne trent til å briljere som spesialagent med alle evnene, lovlige eller ei, som yrket krever. Blant de øvrige skuespillerne i Haywire finner vi Ewan McGregor som Mallorys sjef Kenneth, sjef for det Blackwater-lignende selskapet hun jobber for; Michael Fassbander som Paul, partneren hennes i Dublin som tvinger henne til å dra på rømmen; Channing Tatum som Aaron som jobbet med henne under den vellykkede gisselredningen i Barcelona; Antonio Banderas som Rodrigo, kontaktmannen i Barcelona; Bill Paxton som faren til Mallory, en eks-marineinfanterist hvis hjem blir forvandlet til åsted for Mallorys hevn; og Michael Douglas som Coblenz, en gåtefull amerikansk myndighetsperson.

Min kommentar:

Sjekk den rollelista!!!! Mine forventninger var skyhøye.
Det er bare å spenne sikkerhetsselene, for det blir fartsfylt. Allerede etter 17 sekunder starter første slosskamp. Her er alt lov, - slag, spark og våpen.  Altså – igjen grenser.

Og jeg som trodde kampsport hørte åttitallet til.  Ok, - det er tøft med en jente i hovedrollen, men spenningen uteblir for min del.

Jeg er ikke i tvil om at Gina Carano kan sloss. Men noen skuespiller er hun dessverre ikke. Men nå skal det sies at filmmanuset gir henne ikke så mange utfordringer heller, bortsett fra løping og nærkamper.

Og når til og med Hr Banderas har blitt en gammal gubbe, så er ikke dette mye å se på.
Ikke en gang Michael Fassbender klarer å redde denne filmen.


Her finner du filmen som Dvdblu-ray  og VOD

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar