torsdag 1. mars 2018

KVELDENS FILM: RYKTET GÅR

Kanal:  Tv2
Originaltittel:     Rumor Has It
Sjanger:     Komedie
Skuespillere:     Jennifer Aniston,     Kevin Costner.     Shirley MacLaine,     Mark Ruffalo,     Richard Jenkins,     Christopher McDonald,     Steve Sandvoss,     Mena Suvari,     Mike Vogel,     Rob Lanza,     Lisa Vachon
Regi:     Rob Reiner
Manus:     Ted Griffin
Nasjonalitet:     USA
Språk:     Amerikansk
Lengde:     1 t. 37 min.
Produksjonsår:     2005

Fra Filmgalleriet.no:
Filmen for deg som har kikket på familiens mange originaler og eksentrikere, og spurt deg selv: Hvem er disse menneskene? Jennifer Aniston spiller hovedrollen, og Rob Reiner (When Harry Met Sally) regisserer denne stjernespekkede romantiske komedien om familie, kjærlighet, ekteskap og andre alvorlige katastrofer. Aniston spiller Sarah Huttinger, som når hun reiser hjem til foreldrene sine sammen med forloveden, blir overbevistom at familiens satte og ordentlige overklasselivsstil ikke er noe for henne. Samtidig begynner hun å få mistanke om at Huttinger-familien kanskje ikke er hennes egentlige familie. Sarah avslører hemmeligheter som antyder at Huttinger-familien verken er særlig satt eller ordentlig - og snart er Kevin Costner, Shirley MacLaine og Mark Ruffalo med på moroa. Fortellingen er basert på løse rykter, men humoren er ekte!


Min kommentar:

Sjekk den rollelista!  I tillegg er en annen grepa dame med, nemlig Kathy Bates.  Men hun er av en eller annen grunn ikke kreditert. Vel, henne rolle er liten, men hun er definitivt viktig for filmens handling. Men hva hjelper vel det når handlingen er tynn, ja syltynn.  Dette skal være en komedie.  Men jeg kjente ikke en eneste gang under filmen at jeg hadde trang til å dra på smilebåndet. 

Enkelte finner nok glede i å se på evigunge Jennifer Aniston i halvannen time, - dama som ikke har endret seg siden 1994. 

En som heldigvis har endret seg med stil er Kevin Costner.  Jeg ser gjerne på Costner i halvannen time.

Og så Shirley McLaine da.  Hun er som alltid fantastisk.

Men jeg ville helst sett disse skuespillerne i en helt annen film, fordi dette var dårlige greier.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar