lørdag 5. januar 2013

I Gang

Da er jeg i gang for alvor :-)  Som dere vil oppdage, kommer jeg til å konsentrere meg om norsk musikk.  Dette fordi jeg er vinylsamler.  For noen år siden flytta jeg nordover etter å ha bodd i Oslo ca 30 år.  Med på flyttelasset hadde jeg en gedigen platesamling.  Da flyttekara forlot meg, var avskjeden "Om du skal flytte igjen , - IKKE ring oss"  

Jeg bestemte meg for å innføre begrensning på platesamlingensamlingen min.  For en samler er det en hårfin grense mellom lidenskap og galskap.  Meget mulig at jeg befant meg i nærheten av denne grensen.  Det var på tide å ta et skritt tilbake.

Derfor samler jeg kun på norsk musikk.  Hovedsakelig på vinyl. 

Her på bloggen vil jeg presentere platene etter hvert som jeg spiller dem.  Håper at notatene gjenspeiler følelsen jeg har der og da.  Det vil bli et variert utvalg av nye og gamle plater.

Musikk er minner og det vil derfor bli hektet på minner som er knyttet til de eldre platene.

Alle platene som presenteres står i hylla mi.  (Bortsett fra de mest verdifulle som jeg oppbevarer på et trygt sted).  Men da jeg foretrekker at enkelte utgivelser skal være forseglet og uspilt, så forgår avspillingen via Wimp.

Men nysgjerring som jeg er, må jeg jevnlig innom "nye norske album" på Wimp.  Der oppdager jeg stadig nye artister. Noen gir meg gode opplevelser og de kommer derfor i hylla etter hvert.  Men desverre er det ikke alle som kommer med sine utgivelser på vinyl og derfor blir det hull i samlingen.  Men heldgvis kan jeg da bla tilbake i bloggen om noen skulle gå i glemmeboka.  Ellers blir det jo en ny cd i ny og ne.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar