tirsdag 7. juli 2015

KVELDENS FILM: PARANOIA








Fra platekompaniet.no:
Adam Cassidy, en sjarmerende arbeiderklassegutt, prøver å komme seg opp og frem i Wyatt Telecorp. På veien blir Cassidy presset av sin sjef, Nicholas Wyatt til å infiltrere og spionere på Wyatts største konkurrent, som er ledet av hans gamle mentor. Cassidy tilpasser seg fort sin nye hverdag med dyre biler og et liv han bare kunne ha drømt om. Men i skyggene lurer Wyatt, som er villig til å gå veldig langt for å slå konkurrenten sin.

Min kommentar:

Med gamle kjenninger som Harrison Ford og Richard Dreyfuss m.fl. lå det an til å bli en spennende film. Jeg sier det like godt med en gang. Takket være disse to, så havner ikke filmen i søppelbøtta. Harrison Ford gjør en svært god figur, selv om hans utseende er litt uvant her. Men dessverre er hovedrolleinnehaveren helt feil. Liam Hemsworth blir litt for søt og tannløs i denne rollen. Her skulle de ha gitt rollen til en langt barskere type. Jeg har jo sett Liam i andre roller 
hvor han har fremstått som langt barskere. Hvorfor ikke her?

Filmens ide er god, men likevel så fenger den ikke helt. Og en ting til: Hvorfor har de kalt filmen for «Paranoia»? Den henger i hvert fall ikke på greip. Overhodet ingen logikk.


Her finner du filmen som Dvd og Blu-ray

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar