torsdag 15. oktober 2015

KVELDENS FILM: THE EQUALIZER





Fra platekompaniet.no:

Hardkokt actionthriller med Denzel Washington i hovedrollen.
Robert McCall (Washington) er en tidligere black ops-kommandant som har iscenesatt sin egen død for å kunne leve et rolig, anonymt liv i Boston. Når den unge jenta Teri (Chloë Grace Moretz) forsvinner fra nabolaget, oppsøker han likevel de ultravoldelige, russiske gangsterne han mistenker har noe med saken å gjøre. De gamle instinktene hans vekkes til live igjen når han innleder et hevnkorstog mot alle som har gjort henne - og andre uskyldige mennesker - urett. For hvis noen har et problem, oddsene er imot dem og de ikke har noen andre å henvende seg til, vil McCall hjelpe ...
The Equalizer er basert på TV-serien med samme navn, her til lands bedre kjent som McCall.

Min kommentar:

Endelig en skikkelig actionfilm.  Det har jeg virkelig savnet en stund.  Men jeg vet jo det at når Denzel Washington har hovedrollen, så får vi servert kvalitet.  Jeg setter kvalitetsstemplet bare jeg kan hvile øynene mine på Denzel.   Men når det er sagt, så behøver de ikke lage voldscenene i sakte film for min del. Og når det gjelder voldscenene så blir de så brutale at det blir nesten latterlig.  

Jeg har ikke tall på hvor mange  russere og bad guys Mr Washington tar knekken .  Og som alltid i denne type filmer så  står kun hovemotstanderen igjen til slutt.  Det blir en kamp, mann mot mann.  Vinneren gir ikke så høye odds.

Men likevel; jeg tar meg selv i å like det.  Ene og alene takket være Denzel Washington.  Det viser hvor karismatisk denne skuespilleren er.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar