tirsdag 26. mars 2019

KVELDENS FILM: PERSONAL EFFECTS





Kanal: Tv2
Sjanger: DRAMA
Skuespillere:     Kathy Bates,  Michelle Pfeiffer,  Ashton Kutcher,  Brian Markinson,  Nico McEown ,  Aleks Paunovic, Rob Labelle,  Keith Dallas,  Mary Black,  J.B. McEown,  Serge Houde ,  Anna Mae Routledge
Regi:  David Hollander
Nasjonalitet:  USA, DEU
Produksjonsår : 2009

Fra filmfront.no:
Kun en ting kan lege de usynlige sårene, og når Walter vil hevne sin myrdede søster, kommer kjærligheten ham i forkjøpet. I den mer modne Linda, finner han en annen såret sjel.

Min kommentar:

Ja, det er litt av et stjernelag denne filmen byr på.  Jeg har vært en stor fan av Kathy Bates i mange år. Den dama er virkelig noe helt for seg selv.  Og når Ashton Kutcher har en hovedrolle, og Michelle Pfeiffer den andre, - ja, da vet vi hvordan det går. Hr Kutcher har jo en viss erfaring med det å sjekke opp litt mere voksne damer.

Her møter vi Walter, talentfull bryter som gir opp sin karriere for å flytte hjem til sin mor for å hjelpe til med å passe sin niese når hans søster blir voldtatt og drept.  

Walters hevntanke overskygger det meste.  Hans mor tar han med i en sorggruppe hvor han møter Linda.  Hennes mann er skutt og drept etter et fylleslagsmål.  Det skal vise seg at Lindas ekteskap nok ikke har vært så altfor lykkelig.  Nå er hun alenemor til  en sønn med spesielle behov.  Han er bl.a. døv og mangler språk.

Selvfølgelig innleder Walter og Linda et forhold.  Og Walter klarer også å knekke koden for å nå inn til hennes sønn Clay.  
Også Clay har hevntanker, og i hans situasjon er det kanskje færre sperrer enn hos Walter.  Eller er det det?

Et typisk Hollywood-drama. Men takket være gode skuespillere og godt samspill så er denne filmen bedre enn fryktet.





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar