tirsdag 11. august 2015

DAGENS BOK: CAMILLA GREBE & ÅSA TRÄFF – BITRERE ENN DØDEN










Forlagets omtale:

En av bøkene som ble kåret til Årets beste påskekrim i VG 2011. En kvinne blir brutalt sparket i hjel i sitt hjem. Gjemt under kjøkkenbordet sitter den femårige datteren Tilde. Samtidig møter psykolog Siri Bergmann og hennes kollega Aina en helt ny gruppe pasienter: De skal lede en selvhjelpsgruppe for fem kvinnelige voldsofre. En av dem forfølges stadig av sin tidligere samboer. En kveld dukker han opp utenfor kontoret og vil snakke med Siri. Gradvis flettes vesle Tildes skjebne sammen med Siris og de fem kvinnenes.

Min kommentar:

Da er siste setning lest i søstrene Grebe/Träffs  andre bok som psykologen Siri Bergman.  Og denne boka følger opp der den første boka i serien sluttet.  Det er ingen direkte fortsettelse, så du behøver ikke lese disse bøkene i rekkefølge.  Vi følger Siri både på jobb og privat.  Begge deler kan i perioder være i overkant spennende. 
Spennende er også resten av persongalleriet.  Siris kollegaer og pasienter, eller heter det klienter kanskje, lever sine liv som består av mer enn nok spenning til at jeg blir fanget i historien. 
Dette er jo ikke en krim i vanlig forstand.  Det er ingen etterforskning, men likevel får vi presentert mange gåter og gåtefulle mennesker. Jeg er sikker på at du vil like denne boka.
Nå skal jeg ta fatt på bok nr tre i serien.

Her finner du boka som pocketutgave

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar