tirsdag 25. august 2015

KVELDENS FILM: SEVENTH SON


'



fra platekompaniet.no:
I trolldommens tid, da legender og magi kolliderer, reiser den siste gjenværende krigeren i en mystisk orden (Oscat-vinner Jef Bridges) for å fnne en profetert helt født med utrolige krefer, den siste lærling (Ben Barnes fra Legenden om Narnia). Revet opp fra sitt rolige liv som gårdsarbeider, legger den unge, usannsynlige helten ut på et fantastisk eventyr med sin stridsherdede mentor for å beseire en mørk dronning (Julianne Moore) og en hær av overnaturlige snikmordere hun har mobilisert mot kongeriket deres. Den lovende svenske stjernen Alicia Vikander har rollen som den utstøtte halvheksa.

Min kommentar:



Hvorfor i alle dager begynte denne filmen å snurre i stua mi?  Jeg er jo overhodet ingen fan av denne type filmer.  Jeg har prøvd flere ganger, men må gi meg nesten før filmen kommer skikkelig i gang.


Men når jeg så ser at to av mine absolutt favorittskuespillere, Jeff Bridges og Julianne Moore, spiller hovedrollene, -  ja, da kan jeg ikke styre meg.


Jeg benker meg til, og er innstilt på å kose meg.  I starten er filmen så mørk at jeg nesten bare så vidt skimter hva som foregår på skjermen.  Ikke ser jeg noe, og ikke begriper jeg noe som helst.  Og som vanlig på denne typen filmen, så gir jeg meg etter ca tre kvarter.


Bekrager, men jeg klarer ikke å se filmer hvor personer blir til svære fugler.  Hva med flysikkerheten?  Og hvorfor opptrer Moore og Bridges i denne type film?

Sorry folkens – men denne kjerringa er for gammel for denne type filmer.


Her finner du filmen som Dvd  og  Blu-ray

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar