torsdag 24. desember 2015

KVELDENS FILM: VILLMARK 2








Fra cdon.no:
Endelig kommer oppfølgeren til filmen som er blitt kåret til Norges skumleste film. Et forlatt sanatorium står til forfall i en øde skog på fjellet, hvor en eldre vaktmester passer på at mennesker og dyr ikke tar seg inn i den farlige bygningen. Fem kontraktsarbeidere har tatt på seg oppdraget med å spore den enorme bygningsmassen for miljøfarlig avfall før bygget skal rives. Over 300 rom og flere kilometer med rørgater skal gjennomsøkes i løpet av tre dager. Vann begynner å flomme ut av gamle rør og vanskeliggjør arbeidet, og et forsøk på å få stengt vannet leder dem ned i den mørke kjellerlabyrinten. Snart står de ansikt til ansikt med Sanatoriets grusomme fortid.
Du kan rive en bygning, men aldri fjerne fortiden.

Min kommentar:


Endelig kommer oppfølgeren ….   Nå ja,  -  Jeg kan ikke si at jeg har gleda meg så veldig.  Jeg er en av de som synes skrekkfilmer er ganske så kjedelige. Men som samler av norske filmer så gir jeg selvfølgelig denne en sjanse.


Men dessverre så ble jeg svært skuffa.  Her har man brukt alle triks i skrekkfilmboka. Greit nok det, men jeg hadde forventet meg et par overraskelser underveis.  Men nei; - Jeg skvatt ikke eneste gang.


Selvfølgelig er et gammelt nedlagt sanatorium en skummel bygning.  Og i disse omgivelsene skulle de kunne fått til noe riktig skummelt.  Men neida, - jeg blir nesten brydd på skuespillernes vegne.  Synes det er ille at så gode skuespillere spiller i en så dårlig film.  La oss for Guds skyld slippe Villmark 3.








Her finner du filmen på  Dvd  og  Blu-ray

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar