mandag 13. november 2017

FRA PLATEHYLLA: FOLLOW THAT DREAM - FOLLOW THAT DREAM


1988. Thank You Sir May I Have Another Record ‎– TUS 2Prosjekt  «vinyl til frokost»Jeg har faktisk en god del plater i hylla mi som jeg ikke vet noen verdens ting om, eller aldri har spilt.

I dag var jeg så heldig at jeg trakk ut nettopp ei slik skive til mitt private prosjekt «Vinyl til frokost»

Men jeg drar kjensel på et par navn. Aslak Dørum spiller bass i dette bandet, og senere gikk han over til Dum Dum Boys.  Videre ser jeg enda et kjent navn; - Espen Omdal som senere fikk jobb i Nrk.  Men bandet «Follow That Dream» hadde en heller kortvarig levetid.

Bandet ble dannet i Bærum i 1985.  De tok navnet etter en gammel Elvis-film.  De gav ut en Ep i 1987, og året etter som dette albumet.  Albumet var selvfinansiert, og det solgte ca 1400 eksemplarer.  Jeg tviler på at bandmedlemmene ble rike.  Kanskje det var årsaken til at de la inn årene i 1989.

Men det morsomme er at etterspørselen av nettopp dette albumet har tatt seg opp i det siste. Da jeg kjøpte mitt eksemplar for sånn ca ti år siden, måtte jeg ut med en femtilapp, men i dag må du nok ut med et par-tre hundre kroner for et pent eksemplar.  Det som er en fordel er at de LP’platene som ennå finnes av denne utgivelsen stor sett er av god kvalitet.  Vinylen er tung og tåler en støyt. Coveret har en flott overflate som vanligvis holder seg godt.

Musikken finnes ikke på de vanlige strømmetjenestene som jeg pleier å legge linker til.  Men du finner noen av platas låter på Myspace

Plata er fin den, så om du kommer over et eksemplar, så kjøp den.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar