lørdag 31. august 2013

IDENTITY THIEF




Jason Bateman (Horrible Bosses, Arrested Development) og Melissa McCarthy (Bridesmaids) spiller hovedrollene i Identity Thief - en febrilsk komedie hvor en helt vanlig fyr tvinges til å gå til ekstreme skritt for å renvaske navnet sitt. Med alt å tape etter at identiteten hans blir stjålet, finner han ut hvor sprø man kan bli av at andre nyter livet på din kreditt.

En uendelig tilgang på penger har gitt Diana (McCarthy) et liv i sus og dus som shoppingdronning i Miami, hvor hun kan kjøpe hva hun enn peker på. Det er bare én hake: ID-kortet hun bruker for å finansiere shoppinggalskapen tilhører Sandy Bigelow Patterson (Bateman) - en forretningsmann som bor på den andre siden av USA.

Den ekte Sandy Bigelow Patterson har bare én uke på seg til å spore opp bedragersken før hele verdenen hans imploderer. Han retter dermed nesa sørover for å konfrontere kvinnen som har adgangskortet til livet hans. Mens hans prøver å bestikke, lokke og true henne de nesten 3000 kilometerne fra Miami til Denver, oppdager han hvor vanskelig det kan være å få identiteten sin tilbake.

Min kommentar:
 I disse datatider har vel tanken streifet de aller fleste av oss.  Enn om noen stjeler min identitet. Filmen begynner veldig bra, og faktisk ganske morsomt.  Men så blir vi dratt med i en intetsigende, heseblesende og lite troverdig jakt. Når det så spes på med stadig økende mengder Hollywoodsk filmkliss, så faller i hvert fall jeg av lasset. Tror faktisk jeg sov litt underveis.  Men det skjønner jeg først når hovedpersonene oppsummerer handlingen i en dialog mot slutten av filmen.  Jeg hadde store forventninger til damen i hovedrollen. Litt fordi det er sjelden vi ser en skullespiller med en BMI på over 25.  Men dessverre så er selve rollen  for dum til at selve damen kommer gjennom.  Alt blir bare flaut.
Huff’a’meg.

Terningkast:  1  Gis til det første kvarteret.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar