søndag 30. august 2015

KVELDENS FILM: NEED FOR SPEED






Fra cdon.no:
Gatebilsjåføren Tobey Marshall har sittet to år i fengsel for et mord han ikke har begått. Når han endelig slipper fri ser han sin sjanse til å ta hevn, men hva vil skje når mannen bak Tobeys fengsling er hans tidligere partner? Og når en milliondusør på Tobeys hode gjør alle andre deltagere til dødsfiender? Tidenes mest populære bilspill er endelig blitt film og lever opp til navnet! Need For Speed er det store rushet for alle med bensin i blodet og action på hjernen, og med Aaron Paul fra Breaking Bad bak rattet har det aldri vært mer fart over et hevntokt!

Min kommentar:
Lukta av svidd gummi og bensin frister meg ikke så veldig lenger.  Men derimot frister det når jeg ser et navn som Aaron Paul på rollelista.  Ja, du vet han unge i  ”Breaking Bad”.
Men dette blir for syltynt for meg.  Selv om bilene er tøffe nok, og kjøringa likeså.  Dette er nok aller mest en film for rånerne.  Jeg har jo fått med meg at gatebilmiljøet i Norge er relativt stort.
Men til og med jeg blir sittende og se på dette, selv om støvføyka som virvler opp etter de raske bilene gjør det vanskelig å puste innimellom.  Det er faktisk noe vakkert over en sjåfør som har herredømme over sitt kjøretøy.  Så akkurat det nyter jeg, men dette er nok en film som havner i den etter hvert så tykke glemmeboka.



Her finner du filmen på   Dvd   og  Blu-ray

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar