lørdag 30. mai 2015

KVELDENS FILM: DARK SKIES








Fra cdon.no:
I den overnaturlige thrilleren Dark Skies følger vi det unge ekteparet Daniel og Lacey Barret som bor sammen med sine barn i en fredelig forstad. Livene deres snus på hodet når en serie med urovekkende hendelser skjer i deres tilsynelatende trygge hjem: Barret-familien er målet til noe ufattelig, skremmende og dødelig.
Dark Skies er produsert av Jason Blum som har stått bak suksessene Sinister, Insidious og Paranormal Activity-franchisen. Dette er regissør Scott Stewarts tredje film, etter å ha bygget seg opp et solid renomme med de stilistiske action og sci-fi-filmene Priest og Legion. I rollene finner vi Keri Russell (Mission: Impossible III), Josh Hamilton (J. Edgar), L.J. Benet, Dakota Goyo og J.K. Simmons (Juno).

Min kommentar:

Samme produsent som «Paranormal Activity». Behøver jeg å si mer?
Det er to muligheter: Enten er vi alene i universet, eller så er vi ikke alene. Utover dette er kommentarer overflødige. Jeg tilhører nok ikke målgruppa for denne filmen, og vil derfor avstå fra å gi terningkast. Sikkert en grei film for fansen, men jeg er definitivt ikke i den gruppa.

+



Her finner du filmen som  dvd  og blu-ray

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar