fredag 15. mai 2015

KVELDENS FILMER: SEX AND THE CITY 1 & 2


I ettermiddag / kveld ble det to filmer.


Fra platekompaniet:
De fire kvinnene fra Sex og singelliv er endelig tilbake. Vi fortsetter å følge de fire venninnene gjennom sex, kjærlighet og relasjoner - i byen som aldri sover.

Sarah Jessica Parker er Carrie Bradshaw, en “seksual-antropolog” som har sin egen avisspalte “Sex and the City”. Idéene til spalten henter hun fra venninnegjengens liv; den snille og ordentlige Charlotte (Kristin Davis), tøffe Miranda (Cynthia Nixon) og festglade Samantha (Kim Cattrall).

Filmen starter der den Emmy-belønnede tv-serien sluttet. Carrie er sammen med Mr. Big, og bor og jobber på Manhattan. Miranda har giftet seg med Steve, jobber fortsatt som advokat og bor med sin familie i Brooklyn. Charlotte er gift med Harry og har adoptert et barn fra Kina. Samantha har bestemt seg for å prøve lykken i Los Angeles. Og mens de fortsetter å sjonglere mellom karriere, kjærlighet og livet på Manhattan, skjønner jentene mer en noensinne at ekte vennskap aldri går ut på dato.





Fra Platekompaniet.no:
Sex And The City 2 sender Carrie, Samantha, Charlotte og Miranda ut på et eventyr som favner både Manhattan og det moderne Midtøsten. Hverdagslivet får en pause, men kjærligheten er fortsatt med - og det på første klasse.

Hva skjer etter at man sier "ja"? Livet byr på alt damene noensinne har ønsket seg, men det ville ikke vært
Sex And The City hvis de ikke sjekker om gresset er grønnere andre steder. Denne gang blir vi med på et glamorøst, solfylt eventyr som plasserer de munnrappe moteløvene fra New York på et av klodens mest luksuriøse og eksotiske steder. Bak fasaden i Abu Dhabi foregår festen døgnet rundt, mystikken venter rundt hvert gatehjørne og overraskelsene kan lett lede det feststemte firkløveret på ville veier. Men reisen er også et pusterom som kommer til riktig tid for alle fire: Charlotte og Miranda kan like mye om bleieskift som kjoleskift, Carrie kjenner hverdagen med Big knuge og Samantha kjemper mot overgangsalderen. Tidene forandrer seg, men vennskapet forblir heldigvis det samme.

Filmen er regissert av Michael Patrick King, som også hadde regi på mange av episodene i TV-serien.


 
Min kommentar:

Aller først: Tenk at jeg nå har klart å se begge filmene på en ettermiddag/kveld. Jeg bør innkassere en premie nå, eller hva? For makan til overfladisk møl. 
Jeg har vært på besøk  inne i en ukjent verden av høye hæler, hårextension, silikon, botox og Walk in closet. Dette er så grusomt at jeg har ikke ord. Dette må være en Tv serie og filmer spesiallagt for rosabloggere og deltakere i Paradise Hotel. Ja, og så stylister da. Mener å huske at et par stylister ble intervjuvet på den røde løper på filmpremiæren. Men jeg kan meget mulig huske feil. Jeg ser bare for meg at jeg i aften har vært på en snarvisitt i verden hvor jeg sannsynligvis aldri kommer tilbake til.

Nei huff, dette var ille. For et overfladisk liv. For noen hønsehjerner. Nei, jeg har ikke ord. Nå må jeg ha noe action. Nå har jeg overført fem bøker til minnekortet på mobilen. Så nå blir det krim på sengekanten.


Her finner du den første filmen på  Dvd  og  Blu-ray
Her finner du den andre filmen på  Dvd  og  Blu-ray

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar