lørdag 23. august 2014

NY VINYL I POSTKASSA I DAG: SPIDERGAWD


2014. BIG DIPPER. VODU2CGR034Y


Fra Platekompaniet.no
"En herlig motsats til det glatte, gjennomproduserte popmaskineriet vi hører på radioen hver eneste dag. Og, ikke minst, det låter utrolig bra!" - Aftenposten

Spidergawd er intet mindre enn en supergruppe fra Trondheim. Per Borten (Cadillac, Moving Oohs), Kenneth Kapstad og Bent Sæther (Motorpsycho) og saksofonist Rolf Martin Snustad (Hopalong Knut) kverner sammen ut høylytt rock for massene. Tenk like deler breibeint ørkenrock og skamløs riffing ala historiske storheter som MC5 og Grand Funk og du er inne på essensen av Spidergawd.

Min kommentar:
Dette er en av de lekreste vinylutgivelser jeg har sett noen gang. Her har jeg en knallgul 180grams vinylskive liggende i en rød, tykk plast innerpose. Coveret er av solid papp med farverike illustrasjoner. Det følger selvfølgelig CD med, for oss som vil spare litt på vinylen. Alt dette ligger i et plastomslag hvor bandnavnet er trykket i sølv på utsiden. Kan det bli bedre. Jo, jeg savner fremdeles tekster.
Dette er musikkopplevelsen for deg som digger, gitarbasert rock'n roll, Black Sabbath, Thin Lizzy og alle de andre gamle syttitallsheltene.
Personlig er jeg nesten litt satt ut, rett og slett fordi dette er noe av det beste jeg har hørt på veidig, veldig lenge. Bandet holdt konsert på Kred i Brønnøysund sist vinter. Jeg kunne ikke dra, men jeg håper inderlig at det var stinn brakke og god stemning slik det kan være. For musikken blir ikke stort bedre enn dette. 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar