tirsdag 4. juli 2017

KVELDENS FILM: TRESPASS

Kanal:  Tv2
Skuespillere: Nicolas Cage, Nicole Kidman, Cam Gigandet |
Regi: Joel Schumacher  
År:  2011
Sjanger:  Thriller
Land: USA / Bulgaria

Fra filmweb:

When terror is at your doorstep, you can run. Or you can fight.

"De vet hva de har.
De vet hva de skjuler.
Men det de ikke vet
er at de vil slåss tilbake"                 

Filmen er regissert av gullpalmevinneren Joel Schumacher som også har regissert «Phone Booth», «Batman & Robin», «Phantom of the Opera» og «St. Elmos Fire».


Familien Miller bor i et eksklusivt boligområde hvor sikkerhet er høyt prioritert. Bak de prektige veggene og nyklipte hekkene har den vellykkede forretningsmannen Kyle (Nicolas Cage) overlatt renovasjonen av herskapshuset til sin sjarmerende kone Sarah (Nicole Kidman). Sarah får et godt øye til en av arbeiderne. Det hun ikke vet er at han er med i gjeng som planlegger å robbe huset.Min kommentar:

Tenk deg at du har alt du har drømt om.  En fantastisk vakker kone / eller mann, en rimelig smart tenåringsdatter, et fanastisk vakkert hus, flere sportsbiler i garasjen, svømmebasseng og en safe full av penger og/eller diamanter.

Men lanskje det er litt kjedelig å være den fruen som er hjemme alene hele dagen.  Og som i alle amerikanske filmer som skildrer et rikmannsmiljø, så er det selvfølgelig også her en kjekk håndtverker som blunker litt til fruen.

Og så skjer marerittet.  Noen trenger seg inn i huset ditt.  Hva vil de? Og hvem har sendt dem?  Hvem kan du stole på ?  Ektefellen?  ...........  Den kjekke håndtverkeren?

Det er faktisk ganske deilig med en skikkelig action en gang iblant selv om denne filmen er temmelig forutsigbar i enkelte partier.  Men hva gjør vel det, når skuespillerne er valgt fra øverste hylle.

Her kan du kjøper filmen  som DVD  eller  BluRay
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar