lørdag 21. april 2018

KVELDENS FILM: DET ER ALDRI FOR SENT, LARRY CROWNE

Kanal:  Tv2
Originaltittel:     Larry Crowne
Sjanger:     Drama /     Komedie
Skuespillere:     Tom Hanks,     Julia Roberts,     Bryan Cranston,     Taraji P. Henson,     Wilmer Valderrama,     Rami Malek,     Pam Grier,     Cedric the Entertainer
Regi:     Tom Hanks
Manus:     Nia Vardalos,     Tom Hanks
Produsent:     Gary Coatsworth,     Tom Hanks
Nasjonalitet:     USA
Språk,     Engelsk
Lengde:     1 t. 38 min.
Produksjonsår:     2011

Fra filmweb.no:

Oscar-vinnerne Tom Hanks og Julia Roberts står øverst på rollelisten i dramaet og komedien om Larry Crown, i en film om hvordan motgang kan inspirere en mann til å løfte blikket - og utvide sine egne horisonter.
Når den sympatiske, men mildt sagt hverdagslige Larry Crowne (Hanks) uten forvarsel får sparken og mister sin intetsigende jobb i en pregløs varehuskjede forstår han at det er på høy tid å gjøre noe nytt. Han er gjeldstynget etter en skilsmisse, og har ingen klar plan, når han bestemmer seg for å starte på nytt - på college. Han får snart nye venner, og sakte, men sikkert vekkes Larrys interesse for kursets vakre lærerinne (Roberts).
En enkel mann, som tror at det beste i livet er passé skal få lære noe nytt. Når man tror at alt det verdifulle har gått tapt, det er da man skal lete ekstra hardt etter nye grunner til å leve.


Min kommentar:

Sjekk det paret på toppen av denne rollelista!  
Denne filmen måtte jeg bare se. 
Men beklager å måtte si det.  Dette er kjedelig, kjedelig, kjedelig. 

Kanskje dette er en film for gutta.  Jeg vet ikke, men har en følelse av at alle gutter har vært forelska i lærerinna si.  Så også i denne filmen.  Men når skoleeleven har passert femti.  Ja, da blir det bare dumt og litt pinlig.

Hvorfor i all verden gjør Hanks/Roberts dette? Kanskje de trives sammen.  Men de kunne sikkert fått tildelt litt mere spennende roller. 

Jeg klarer ikke å si noe om denne filmen, hverken positivt eller negativt.  Det må bare bety en ting; -  At filmen er intetsigende.  Og jeg sitter igjen med en følelse av, - ja, likegyldighet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar