torsdag 20. september 2018

SPLITTER NY VINYL I POSTKASSA: JUICER – MACH IV2018.  All Good Clean Records.  AGCRLP1804
Ettersom dette (hittil) er et totalt ukjent band for meg, så klipper jeg litt fra plateselskapets presseskriv hvor de skriver:

"JUICER er et femmannsorkester som spiller potent og catchy rock av verste slag. Bandet er i disse dager aktuelle med sitt første album, MACH IV.
Historien om JUICER starter sommeren 2013 da fem barndomskompiser fra det lille øysamfunnet Otterøya i Midt-Norge ble enig om at nok var nok og dannet et band. I starten var JUICER et puberttalt punkrockband tungt inspirert av MC5, The Stooges, Black Flag og skitten 90-talls scandirock.
Etter flere mindre DIY-utgivelser på eget selskap og utallige spillejobber i inn- og utland har bandets medlemmer lært hverandre å kjenne på godt og vondt. Siden bandets spede begynnelse har det musikalske utrykk gjennomgått en tydelig ekspansiv utvikling. JUICERSs musikalske utrykk anno 2018 består i en kombinasjon av 70-talls hardrock, 80-talls puddelrock og 90-talls punkrock.
Det siste året har JUICER jobbet knallhardt med sitt debutalbum MACH IV. Albumet består av 10 tungt hookbaserte, all killer no filler rocke-epos. MACH IV bergtar lytteren fra stiften går inn for landing på platas første spor og til siste låt ljomer ut av anlegget.
En hver låt av JUICER er bygget rundt et kyndig, hook-orientert pop-arrangement og skamløs revitalisering av rockehistoriens tyngste klisjeer. Samtlige låter på MACH IV er blitt offer for JUICERs kyndig orkestrering og sylskarpe, velformulerte tekster. MACH IV er et tydelig bevis på at JUICER ikke er redd for å stå på utsiden av samtidens musikalske trender og normer. Tematisk omhandler plata hverdagsfilosofiske spørsmål som angår enhver uattraktiv, utilpass mann i slutten av 20-åra. Dette er gjort med en stor dose teatralsk selvironi og humor med stor gjenkjennende effekt. MACH IV tar et hvert rockelskende individ på alvor og behandler det med ytterste respekt fra start til slutt. MACH IV utgis på All Good Clean Records".

Så om du liker god rockemusikk, og er fan  MC5, The Stooges, Black Flag kombinert med 70-talls hard rock, 80-talls glam metal og 90-talls punk rock., - Ja, da er dette et band du vil like.

Jeg må si at dette var en meget forfriskende musikkopplevelse. Jeg liker denne formen for rock som gutta i Juicer severer.  Vi får en god dose ujålete og skranglete garasjerock.  Akkurat slik det etter min mening skal låte. Nærmere røttene kommer vi ikke.   Jeg føler meg med ett 30 år yngre, og det har jeg slett ikke noe imot.

Løp og kjøp folkens.  Dette er  ekte rock ‘n Roll fremført med hjerte og sjel. Kanskje du til og med er mann nok til å kjøpe den rosa vinylutgaven.

Du kan kjøpe musikken her


Foreløping ligger låta «Catch 25» ute på Spotify.  Vil tro at hele albumet kommer etter hvert.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar