torsdag 19. februar 2015

KVELDENS FILM: STOKER.









Fra Platekompaniet:
Oscar-vinner Nicole Kidman, Mia Wasikowska og Matthew Goode har hovedrollene i dette gåtefulle, mørke og vakkert utførte thrillerdramaet regissert av den kritikerroste filmskaperen Park Chan-Wook (Oldboy).
Etter det tragiske dødsfallet til sin far, møter India Stoker sin karismatiske onkel, Charlie, som hun aldri visste eksisterte. Når han flytter inn til India og hennes ustabile mor, blir de begge tiltrukket av hans sjarmerende og beroligende oppførsel. Men det blir snart klart at Charlies ankomst ikke var noen tilfeldighet, og at de sjokkerende hemmelighetene fra fortiden hans kan påvirke Indias fremtid ... eller knuse den fullstendig.
Stoker var den siste filmen Tony Scott (True Romance, Top Gun) produserte før han døde. Manuset er skrevet av Wentworth Miller, best kjent for rollen som Michael Scofield i Prison Break.

Min kommentar:

Det er ikke så ofte jeg ser denne typen film lenger. Og det er en stund siden jeg så evigunge Nicole Kidman. Hun er like iskald som alltid. Det er litt skummelt med skuespillere som ikke eldes. De ser prikk like ut, tiår etter tiår. Uhyggen med Nicoles utseende står i stil med filmen. Her er stemningen skummel, og personene blir verre og verre. Dette er en komplisert sjanger. Det er vanskelig å finne en ny vri i handlingen. Som publikum har vi sett det meste før, og blir ikke overrasket lenger. Det skjer ikke denne gangen heller. Det blir dessverre altfor forutsigbart…… 

Og så er jeg livredd for at dukken Nicole  skal knuse.


Her finner du filmen på dvd og blu-ray

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar