onsdag 24. juni 2015

KVELDENS FILM: THE LAST STAND




Fra cdon.no:
Sheriff Owens har det forholdsvis overkommelige ansvaret for en søvnig landsby ved grensen til Mexico. Men snart bryter helvete løs. Vestens farligste narkobaron er på vei mot grensen og mot sheriff Owens! I 300 kilometer i timen... i en spesialbygd Corvette... med tungt bevæpnede leiemordere og et uskyldig gissel ved sin side! Men Owens har heldigvis også et par ess i ermet! Filmhistoriens største actionikon gjør her sitt lenge etterlengtede comeback! Når skurkene er farligere enn noensinne og våpnene mer dødbringende enn før, er det godt å vite at man alltid kan regne med Arnold Schwarzenegger!

 
Min kommentar:

Da har jeg sett film nr en million hvor handlingen er kampen mellom det onde og det gode. Det er enkel action slik vi liker det. Kanskje litt gammaldags. Men med skuespillere som Arnold og vår svenske venn Peter Stormare, så vil nok actionelskere kose seg et par tilmer i selskap med de gamle helter. 
At svensken er sprek, det var jeg klar over. Men Arnold var også overraskende sprek. Jeg føler meg ganske sikker på at «he’ll be back».
Helt grei underholdning på en tirsdagskveld, omdu ikke har noe bedre å gjøre.




Her finner du filmen på  Dvd  og  Blu-ray + Dvd

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar