søndag 28. juni 2015

KVELDENS FILM: UNBROKEN








Fra cdon.no:
Angelina Jolie er regissør og produsent av dette episke dramaet som følger det utrolige livet til OL-utøveren og krigshelten, Louis Zamperini. Den olympiske løpestjernen sluttet seg til de væpnede styrkene under andre verdenskrig, bare for å bli tatt til fange av den japanske marinen etter en fystyrt i Stillehavet. Under fangenskapet måtte Louis fortsette sin kamp, for å overleve krigen. En utrolig og inspirerende, sann historie om den menneskelige ånds motstandskraft.

Min kommentar:

Hvor mye er en menneskekropp i stand til å tåle? Og hvor mye er et menneske i stand til å tilgi. Mer enn noe annen jeg har sett gir Louis Zamperini oss svaret.

Jeg er ingen stor tilhenger av krigsfilmer. Jeg har ofte stilt spørsmålet: Hvor lenge skal man skvise sitronen kalt 2.verdenskrig for historier? Man har jo sett hundrevis av mer eller mindre vellykkede prosjekt. Dette er et av de mer vellykkede prosjektene.

Filmen griper meg fra første scene, og jeg sitter naglet helt til rulleteksten er over. Filmen er drivende godt fortalt og skuespillerne er fantastisk gode . Jeg savner litt om hvordan Louis liv artet seg etter krigen. Jeg mistenker at den kampen var, om mulig, vel så tøff som det vi får preentert i denne filmen.

Ikke ofte jeg anbefaler en krigsfilm. Men denne bør du se.





Her finner du flmen på   Dvd  og   Blu-ray


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar