lørdag 20. juni 2015

KVELDENS FILM: PRISONERS



Fra cdon.no:
Keller Dover (Hugh Jackman) opplever enhver fars verste mareritt når hans seks år gamle datter forsvinner sporløst sammen med en jevnaldrende venninne. Mens de første redselsvekkende minuttene blir til timer, setter panikken for alvor inn. Det eneste håndfaste sporet er en sliten gammel bobil som noen timer tidligere sto parkert i nabolaget.
Det lykkes lederen av politiets etterforskning, kriminalassistent Loki (Jake Gyllenhaal), å finne og arrestere pent.nobobilens eier (Paul Dano). Grunnet mangel på beviser blir de likevel nødt til å slippe ham fri. Etter hvert som politiet følger hvert eneste spor og presset øker, beslutter Dover at han ikke lenger har noe annet valg enn å ta saken i egne hender. Men hvor langt vil den desperate faren gå for å redde sin datter?
Den kritikerroste thrilleren Prisoners er regissert av kanadiske Denis Villeneuve, best kjent for Oscar-nominerte Nawals Hemmelighet. I tillegg til Jackman, Gyllehaal og Dano fylles rollelista av navn som Viola Davis, Maria Bello, Terrence Howard og Melissa Leo.

Min kommentar:

Det er fullt forståelig at fortvilte foreldre tar lover i egne hender når deres barn forsvinner. På den annen side får jeg sympati for den ivrige politimannen som stort setter jobber alene grunnet lite penger til bemanning.

Dette er faktisk en spennende film om et noe slitt tema. Det som gjør denne filmen til noe ekstra er skuespillerne. Jake Gyllenhaal er veldig god som politimann. 

Og, den for meg noe mere ukjente Hugh Jackman spiller overbevisende fortvilet i rollen som far til den ene jenta som er savnet.

Personlig syntes jeg ikke at løsningen var så original, men det er nok fordi jeg har sett alt for mange filmer, og begynner å slippe opp for variabler.
Men enkelte vil nok la seg overraske.


Her finner du filmen som  Dvd  ,   Blu-ray  og  VOD

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar