fredag 19. februar 2016

KVELDENS FILM: THE PRESTIGEfra platekompaniet.no:
Finnes det en hemmelighet du kunne ha drept for å få høre? I denne nervepirrende thrilleren fra regissør Christopher Nolan (Batman Begins, Memento) spiller Hugh Jackman og Christian Bale to tryllekunstnere som hele tiden prøver å bli bedre enn den andre – noe som gjør at de havner midt oppe i et dødelig spill. Scarlett Johansson har rollen som sceneassistenten som er både brikke og spiller i rivaliseringen. En stjernespekket birolleliste – inkludert Michael Caine og David Bowie. En genial historie. Et forbløffende sluttpoeng. Etter at du har sett The Prestige, kommer du garantert til å ville se den én gang til. Følg nøye med.

Min kommentar:


En tryllefilm hvor jeg satt trollbundet fra første scene.  For her må man virkelig følge med like intenst som man ville gjort på et trylleshow.  At man ikke får med seg riktig alt, verken fra tryllekunstnerne eller fra filmen for den saks skyld gjør det hele syk spennende.


Her er en haug med kjente skuespillere.  Michael Caine er bedre og kjekkere enn på lenge, til tross for sine noen og åtti år.   Han har en enestående stemme som passer perfekt til denne filmen. 

Og sannelig dukker ikke David Bowie også opp.


Dette er en film utenom det vanlige.  Om du liker å løse større gåter, å frarøve folks hemmeligheter, å oppleve spenning. Ja, da tror jeg du vil like denne helt ekstraordinære magiske filmen.  


Her finner du filmen som Dvd  og  Blu-ray

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar