lørdag 23. august 2014

BLACK WATER



Fra coveret
På et av de siste stedene der krokodiller blir stadig fler, øker også antall mennesker. Den vanvittig spennende BLACK WATER er basert på en sann makaber tragedie der oddsen talte til naturens fordel. Tre turister og deres guide begir seg ut på fiskesafari langs nord-australias mørke sumper. Når båten plutselig velter som følge av et krokodilleangrep flykter de som kan opp i nærmeste tre. Nå har de to alternativ – å svømme hele veien inn til land eller vende tilbake til den opp/nedvendte båten. Men krokodiller er revirdyr og et sted i nærheten ligger elvens rovdyr.

Min kommentar:
Filmen er guffen. Megaguffen. Men så finnes det vel ikke eklere dyr enn krokodiller på denne kloden. Filmen er forutsigbar og enkel. Men likevel så er den ganske spennende. Jeg har vekselsvis holdt pusten og hyperventilert i halvannen time.
Jeg er ikke så godt kjent med australske filmer, så derfor er skuespillerne totalt ukjente. Bortsett fra at jeg mener å dra kjensel den ene mannlige, kjekke, skuespilleren. Men det er noe med australske filmer. Er det språket kanskje? Det hele er litt mer lavmelt enn amerikanske produksjoner.
Er det derfor at jeg blir sittende å se på en film der rollelisten blir spist opp en etter en. Og de som lever lengst benytter seg at sine avdøde venners kroppsdeler for å lokke til seg krokodiller.
Jeg føler meg nesten litt sjuk som i det hele tatt bruker tid på dette.

Terningkast: 3 for første halvdel, men filmen ramla ned til en 2'er på slutten.






Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar