tirsdag 6. januar 2015

SPLITTER NY VINYL: MOTORPSYCHO – DEMON BOX


2014. Rune Arkiv / Musikkoperatørene, RALP312

Fra platekompaniet.no:
Endelig! Demon Box fra 1993, fremdeles en favoritt hos veldig mange fans, var Motorpsychos gjennombruddsalbum - og regnes i dag som en av de mest ikoniske skivene i norsk rock. Klassikeren har nå blitt remastret av Helge Sten og slippes på dobbel 180-grams vinyl - etter flere år der originalutgaven har gått for helsefarlige priser på bruktmarkedet.

Min kommentar:

Endelig, -- fikk jeg også råd til å kjøpe denne. Det er gledelig at en del av disse norske utgivelsene nå blir reutgitt. Jeg skal være forsiktig med å påstå noe som helst, men jeg har en mistanke om at det norske vinylmarkedet er stort i forhold til folketallet.

Dette er en plate med meget variert innhold. Fra den helt nydelige, rolige åpningslåta til de hardeste rockelåtene. Må heller ikke glemme tittellåta «Demon Box». Personlig har jeg ikke hørt ei låt som varer hele 17 minutter, siden jeg spilte forderva Cat Stewens låta «Foreigner» på syttitallet. Jeg like sånne laaange låter. Det er liksom litt syttitalls følelse over det. Ja, nesten litt proggaktig.

Et flott dobbelalbum i et nydelig cover. Løp og kjøp !




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar