mandag 21. august 2017

FRA PLATEHYLLA: THE COSMIC DROPOUTS – HOOLABALOO!1991.  That's Entertainment Records ‎– THEN 016


The Cosmic Dropouts var et såkalt garasjerockband fra Moss.  Bandet ble dannet i 1987. 

Jeg sakser her litt fra parkteatret.no:
-- " I 1989 fikk The Cosmic Dropouts mulighet til å spille på The New Music Seminar i New York i… Amerika! Det var stort for et enkelt, lite garage-band fra Moss! Kontakter ble knyttet og The Cosmic Dropouts signerte platekontrakt med Skyclad Records i Philadelphia, som ga ut albumet "Groovy Things", som var en samling av deres første innspillinger og utgivelser.
Vel tilbake i Norge, takket vokalist Arne for seg og ny vokalist Morten Heiberg ble rekruttert. The Cosmic Dropouts fortatte å turnere Norge og ga ut sitt andre album "Hoolaballoo" i 1991, der de med nye vokalist, fikk mulighet til å utvide sin musikalske horisont med litt mer finesse og variasjon. Dog fortsatt med sin tordnende garasjerock som ballast." --

Bandet  holdt det gående til 1997.  Men etter et fravær på 20 år med noen små gjesteopptredener i mellomtiden, så klarte ikke gutta mer.  De gikk for gjenforening, og siden har de turnert og spilt sammen til glede for alle som liker denne type rock.

Dette var et morsomt gjenhør med Mossebandets andre utgivelse. Undres på om det blir flere plateutgivelser nå som bandet spiller sammen igjen.  Jeg har alle bandets utgivelser, så jeg hadde i hvert fall kjøpt plata, - garantert.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar