fredag 27. mars 2015

DAGENS BOK: TRUDE TEIGE – NOEN VET
Haugenboks omtale:

Et eldre ektepar blir funnet drept på en gård i Asker. Politisk journalist Kajsa Coren blir sendt til åstedet. Hun er egentlig opptatt med å avdekke en av velferdsstatens største skandaler etter krigen: omsorgssvikt og overgrep mot barn på barnehjem og spesialskoler. Kajsa begynner å forstå at det e r en sammenheng mellom drapet og barnehjemsskandalen. Dette er den første romanen om Kajsa CorenMin kommentar:
Vi kjenner alle journalisten Trude Teige fra TV2. For noen år siden forlot hun Tv-ruta for å bli forfatter på heltid.
Med Trudes bakgrunn må selvfølgelig hovedpersonen i hennes krimfortelling bli journalisten Kajsa Coren. Kajsa er en dame som lever hektisk liv som ikke alltid er like enkelt å fikse. Ekteskapet skranter, og både Kajsa og ektemannen har jobber som krever kveldsjobbing. Når så kveldsvakter må tas på sparket er det ikke alltid like lett å få dagen til å gå opp. Det er selvfølgelig ikke familielive til Kajsa Coren denne boka andler om, men rammen rundt henne er viktig for å bli mest mulig kjent med denne dama som virkelig går i dybden i sin journalistikk. Hun har en egen teft for viktige saker, og gir jeg ikke før hun har fått presentert saken sin på skjermen.
Detter er en lovende førstebok. Jeg har glad for at jeg har flere bøker i serien på vent. Boka er spennende. Vi har hørt og lest om lignende historier før, men likevel så inneholder denne litt ekstra spenning.
Anbefales selvfølgelig.

Her finner du boka som  pocket


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar