søndag 1. mars 2015

KVELDENS FILM: GIMME SHELTER








Fra cdon.no:
Som gravid tenåring på flukt har Apple Bailey (Vanessa Hudgens) en beinhard tilværelse, men hun finner til slutt sitt "hjem" på et senter for hjemløse ungdommer.

Min kommentar:

Om du liker disse virkelighetsbasere amerikanske filmene hvor de mest håpløse tilfeller fremstår som enkle å løse, så er dette filmen for deg. Jeg blir som regel skuffet over disse filmene. Den såkalte virkelighet fremstår ofte i dsse filmene som et glansbilde.

I denne filmen møter vi «et såkalt problembarn» Hun har en vond barndom, lever i dag med sin rusavhengige mor, faren er ukjent, hun har vært ut og inn i fosterhjem, - og som ikke det var nok så er hun nå gravid, ….. og alene. Alt virker håpløst. Men så tar jenta grep, hun finner sin far, - flytter inn på et hjem for unge alenemødre, - og vips , så er alle problemer løst.

Ja, ifølge denne filmen synes det så lettvint. Dette er en overfladisk film. Dialogen er elendig. I utgangspuktek er dette en voldsom historie, men vi blir overhodet ikke kjent med denne jenta. Det er trist, fordi hun har så mye å fortelle. Jeg skulle gjerne blir bedre kjent med bestyrerinna på mødrehjemmet.

Men nei, her får vi kun en kjedelig, intetsigende B-film.



Du finner filmen her

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar