torsdag 18. august 2016

SPLITTER NY VINYL I POSTKASSE: CC COWBOYS – LIVE. SYNDERE I SOMMERSOL


2016.  Drabant Music.  DM02LPR.

Fra tigernet.no:
CC Cowboys feiret i 2015 25 år som band, og dro på en lang jubileumsturne over hele Norge. Det ble gjort opptak av hele turneen, og det beste utvalget er samlet på dette live-albumet. 16 låter fra hele karrieren er samlet, og opptakene er hentet fra 6 forskjellige konserter., -  i Fredrikstad, Moss, Hvalstrand, Dalen, Bergen og Oslo.
CC Cowboys spiller i sommer og høst 27 konserter, og er å regne for et av Norges aller største og mest populære band. De har evnet å skape hitlåter på hvert eneste album siden starten, og ikke minst har de klart kunststykket med å fornye sitt publikum, slik at de i dag når ut til og på kryss av flere generasjoner.

Min kommentar:

Det er herved opplest og vedtatt:  - - CC Cowboys er uten tvil et av våre aller beste live-band.  Jeg hat vært så heldig å se disse gutta i levende live, så jeg har ingen problemer med å utrope bandet til en sikker plass på seierspallen
Frontfigur Magnus har sjarm i bøtter og spann.  Jeg tror nok at mange for alvor fikk øynene opp for denne fine fyren da han deltok i TV2 programmet HGVM (Hver Gang Vi Møtes). 

Det som er ekstra gøy med en del av de rockerne som nå har holdt på en stund, er at de nå tar sine døtre med på scenen. Jeg tenker da først og fremst på Magnus Grønneberg, men andre artister som har gjort det samme er Henning Kvitnes, Åge Aleksandersen Ozzy Osbourne.  Bare for å nevne noen.
Og resultatet blir alltid både vakkert og rørende. Men jeg klarer ikke å høre datterens vakre stemme på de låtene hvor hun synger buett med pappa Magnus på studioalbumene. Mulig at mine ører ikke oppfatter alt. Men det betyr vel heller av datteren Hanna -Maria ikke var med pappa på turne.

Når det gjelder Live-innspillinger, så kan resultatet bli så som så.  Her  hører vi store variasjoner, alt etter hvor konsertene spilles.  Skulle gjerne hatt opplysninger om det, og gjerne mere info om bandet, medlemmene og konsertene.  Jeg er av dem som liker å sitte å lese på coveret mens vinylplatene snurrer på platespillleren.  Her er det ikke mye å lese, bortsett fra spornavnene, og dett var dett /som Fleksnes sa

Jeg har sagt det før, og jeg sier det igjen.  Er det nødvendig å gi ut Live-album? 
Misforstå meg rett, folkens.  Cowboyene fra Østfold er et av mine absolutt favorittband, og jeg gleder meg over, - og kjøper, alle utgivelser.  

Jeg gir, som vanlig høyeste oppnåelige poengsum til bandet og dets medlemmer, men når det gjelder selve utgivelsen, må jeg få lov til å trekke litt. Rett og slett fordi dette er en helt unødvendig utgivelse som koster meg, og alle dedikerte fans og platesamlere mer enn 300 kroner.

Her finner du musikken på svart vinyl,  rød vinyl  og cd
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar