lørdag 19. mai 2018

TV-SERIE: ONDE PLANERKanal:  Netflix
Sesong:  1
Episoder:  4
Sjanger:  Dokumentar, True Crime
Land:  US

Fra netflix.com:
Denne forbløffende krimhistorien fra virkeligheten starter med den grusomme døden til et pizzabud  som raner en bank med  en bombe rundt halsen.  Og det blir enda rarere. 

Min kommentar:

Jeg liker krimdokumentarer, eller såkalte "True Crimes" veldig godt.  Og i så måte har Netflix klart å lage noen serier av god kvalitet.  Som f.eks.  "Making a Murderer" og "The Keeper".  

Denne serien starter med jakten på et pizzabud som nylig har ranet en bank.  Politiet får raskt kontroll på mannen og setter på handjern.  Men dramaet starter da pizzabudet forteller at han har en bombekrave rundt halsen.  Minuttene går, etter hvert begynner det å pipe og så skjer det.  Bomben sprenges, og pizzabudet dør.

Hvem var den døde?  Var han en bankraner, eller var han et gissel?

Det viser seg at den siste adressen hvor budet leverte pizza skal få eterforskernes oppmerksomhet.

Et tid etter bankranet ringer en mann fra denne adressen.  Han påstår at det ligger et lik i fryseren i hans garasje.  Han sier at det er hans gode venninne, en meget intelligent og psykisk syk dame, som har drept sin kjæreste og plassert vedkommende i mannens fryser.  Men nå forlanger denne venninnen at innringeren skal skaffe en fliskutter for så å benytte denne til å kvitte seg med liket i fryseren.

Nå begynner det virkelig å skje ting.  Noen blir arrestert, flere involverte dør og så begynner noen å snakke.

Men har de fortalt sannheten, eller er det bare skryt de har servert for å imponere andre innsatte i fengselet.

Dette er spennende, og så er serien passe lang.
Anbefales!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar