mandag 11. mai 2015

KVELDENS FILM: HOMEFRONT
Fra platekompaniet.no
Hvor langt er du villig til å gå for å beskytte hjemmet ditt? Homefront er en heftig actionthriller med Jason Statham, James Franco, Kate Bosworth og Winona Ryder på rollelista.
En DEA-agent (Statham) slutter i jobben på grunn av sin kones død, og for sin 10-årige datters skyld flytter han til en stille og avsidesliggende by. Problemet er at han har valgt helt galt sted å slå seg ned, og det tar ikke lang tid før det oppstår problemer med den lokale narkobaronen (Franco).
Homefront er regissert av Gary Fleder (Runaway Jury, Things To Do In Denver When You're Dead), mens manuset - basert på Chuck Logans roman med samme navn - er skrevet av ingen ringere enn Sylvester Stallone.

Min kommentar:

Svært få overraskelser i denne actionfilmen hvor selveste Sylvester Stallone har skrevet manus. Filmen fremstår som litt gammaldags uten at det gjør så mye. Men det irriterer meg litt at de bruker disse prototypene på amerikanske menn på landsbygda. Ja, du vet de der kara mer pickup, hagle, caps, rutete skjorter, boots og sidrompa dongeri.

Men om du liker gammaldags action, så vil du nok kose deg med denne. Blodet spruter, og kruttrøyker ligger tjukk som skodde. Men noen er udødelige, - eller er de virkelig det?

Her finner du filmen som dvd eller blu-ray


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar