lørdag 2. mai 2015

KVELDENS FILM: PENTHOUSE NORTH




Fra filmweb.no
Det du ser kan drepe deg! Sara Taylor mistet synet da hun jobbet som fotoreporter i Irak, og nå fører hun en tilbaketrukket tilværelse i en penthouseleilighet i New York. Inntil hun en dag finner kjæresten myrdet på kjøkkengulvet og oppdager at morderen stadig befinner seg i leiligheten! Nå begynner en fysisk og psykologisk krig for overlevelse - mot en skruppelløs morder på jakt efter Saras store hemmelighet, og med et handicap som kanskje kan snus til hennes fordel?

Min kommentar:


Vi har sett det før. Har sikkert sett fem-seks filmer hvor en blind og hjelpeløs jente blir jaget av en drapsmann. Hvorfor tror noen at vi synes disse filmene så spennede? Vi sitter jo å ser på en urettferdig kamp helt til spillet snur, og den blinde jenta får en fordel. Jada, akkurat slik det pleier. I mørket er hun sjef.

Hvorfor i alle dager kaster jeg bort halvannen time på dette. Nåja, nå skal det sies at jeg har fått gjort litt andre ting mens filmen har snurret, som å lese nettaviser, spise kveldsmat, legge sammen klær m.m.

Ja ja, sånn går no dagan.
Dette er altså ikke en film du må se.


Her finner du filmen som blu-ray  og VOD-HD

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar