mandag 11. mai 2015

SPLITTER NY VINYL: SIGNAL – ECHOES


2015. Handmade Record. HMR020

Fra Radioludo.no:
Dette er bandets første utgivelse, og EP´en slippes både på vinyl og digitalt. Eterisk pulserende støy gjennom fire armer og fire ben. Gitar, trommer, synth, ekko og uro. Droner fra urgrunnens hukommelse. ”Echoes" slippes på Handmade Records 23 mars. Skrudd og slitt av Ådne Meisfjord (Serena Maneesh // 120 Days). Singelen An Eternal Recurrence har allerede vært A-listet på Radio Nova og hørt på NRKP3, og studentradioer i Norge, Tyskland og USA..



Min kommentar:

Støy? Javel! Men det er kontrollert støy vi får presentert her. Og hele lydbildet fenger meg så pass mye at jeg vil kalle det musikk. Vel kan det til tider låte litt mørkt og dystert. Men jeg hører likevel noe vakkert inni der, som tar tak i meg og gjør lytteropplevelsen mere spennende. Ja, jeg liker det, selv om det kan virke litt sært.

Dette er krevende musikk å låne ørene til, men desto mer får man tilbake. Musikken krever flere gjennomlyttinger, og det er underveis at mirakler skjer. Jeg oppdaget stadig nye elementer i denne uvante musikken. Dette er ei plate som vil bli spilt med jevne mellomrom. Kanskje ikke når tante Olga kommer på kaffebesøk. Men jeg vil definitivt presentere denne skiva for andre musikkelskere i min omgangskrets. Jeg gleder meg til å høre deres reaksjoner. Jeg mistenker at jeg får tommel ned, men kanskje jeg blir overrasket.

Du kan høre musikken på Wimp  eller Spotify








Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar