torsdag 2. februar 2017

KVELDENS FILM: DESPERATE TIMER



Kanal:  TV2.no.
År: 2007
Skuespillere: Pierce Brosnan, Maria Bello, Gerard Butler.
SJanger:  Thriller

Fra filmarkivet.no:
Ditt perfekte liv er forbi... Neal og Abbey lever det perfekte liv. Ett fantastisk ekteskap, en søt og snill datter, masse suksess og et lekkert hus. Ingenting kan ødelegge deres idyll - trodde de. En dag dukker den psykopatiske Ryan opp og alt endrer seg. Først bortfører han det mest dyrebare de har, datteren Sophie, og med henne som gissel begynner han, trekk for trekk, å styre livene deres. Snart er Neal og Abbey fullstendig i kidnapperens vold. Og det er akkurat der han vil ha dem. Hvor langt er de villige til å gå for å få tilbake datteren og livet deres?


Min kommentar:

Da har jeg nok en gang blitt sittende oppe til langt på natt og sett på en film som jeg valgte kun ut fra skuespillerne. De to mannlige hovedrollene innehas av to av mine absolutte favoritter.  Brosnan har jeg likt i årevis, mens Butler er en kar jeg oppdaget for ca 5 år siden.  Og så er det Maria Bello da, som jeg oppdaget tilfeldig for kort tid siden da jeg så henne i en TV-serie jeg vil komme tilbake til, nemlig «Prime Suspect».

Dette er en helt grei og underholdene film. Den er spennende fra til den første overraskende twisten.  Men så kan de ikke dy seg, og lager derfor flere overraskelser.  Tenk om de hadde nøyd seg med kun en eller to. 


Men for all del.  Om du, som jeg, lider av kronisk lakenskrekk så er denne filmen god tidtrøyte.




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar