tirsdag 7. februar 2017

KVELDENS FILM: THE GREATEST






Kanal:  TV2
Skuespillere: Johnny Simmons, Aaron Taylor-Johnson, Susan Sarandon, Amy Morton, Pierce Brosnan, Jennifer Ehle, Zoe Kravitz, Carey Mulligan, Michael Shannon
Genre:  Drama
År: 2009

Fra filmweb.no:
Allen og Grace Brewer har mistet sin eldste sønn i en bilulykke, da det plutselig ringer på døren. Utenfor står Rose. Hun forteller at hun kjente sønnen - og at hun bærer hans barn. Først får det familien til at falle ytterligere sammen , men kan selv de verste ulykker føre med seg ny lykke?


Min kommentar:

En film om sorg, og om hvordan vi takler sorgen ulikt.  Det gjør virkelig vondt  se hvordan moren sliter, men etter en stund så blir jeg så inderlig forbannet på henne.  Hun eier hele sorgen, og opptrer derfor hensynsløst, tankeløst og egoistisk ovenfor alle.  Men hun burde selvfølgelig søkt hjelp, for hennes «sorg-egoisme» går ut over alle de andre i familien. 


Ja, dette tenker jeg  mens jeg sitter og ser denne filmen.  Jeg blir faktisk så engasjert at jeg til slutt må minne meg selv på at dette er bare en film.  Og når jeg reagerer så pass sterk, Ja da har filmen noe for seg.  
Fabelaktig skuespill av hovedrolleinnehaverne gjør dette til en severdig film, selv om handlingen er ganske så forutsigbar.

Men med navn som Susan Sarandon og Pierce Brosnan på rollelisten, så er dette en severdig film uansett.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar